2017 er snart historie, men vi i Høyres Studenter er mer enn klar for 2018! Mange planer er allerede planlagt, både for deg med og uten verv.

Eliteakademiet

Som i år, vil vi gjennomføre den gjeveste skoleringen Høyres Studenter har å tilby. Eliten på kun fire personer vil bli trukket ut til å delta på Eliteakademiet som blir avholdt 16.-18. mars.

Eliten vil bli skolert og testet i ledelse, organisasjonsarbeid og politikk, samt både muntlige og skriftlige ferdigheter. De beste innenfor ulike fagfelt vil dele sin kunnskap med deltakerne.

Første del av søknadsprosessen er skriftlige oppgaver, og åpnes 08. januar, og avsluttes  05. februar. Andre del, hvor de beste skriftlige oppgavene blir trukket ut, vil gjennomføres gjennom muntlige intervju. Eliten vil offentliggjøres 26. februar.

Den intensive søknadsprosessen vil være en læring i seg selv, med grundige tilbakemeldinger.

Er du en av de beste; søk på Eliteakademiet 2018! 

Studietur til Riga

08.-11. mars reiser vi på studietur til Riga. Dette er åpent for alle medlemmer, og påmelding vil åpne 12. januar. Det vil være en god blanding mellom politisk og sosialt opplegg, med blant annet møter med vårt søsterparti og omvisning i parlamentet.

Landsmøtet

Høyres Studenters landsmøte vil arrangeres 16.-17. juni på Quality Airport Hotel Gardermoen. Her vil de være mulighet til å både delta som delegat med stemmerett på vegne av lokalforeningen, samt deltaker med tale- og forslagsrett. Snakk med din lokallagsleder om du ønsker å delta. Dette blir et spennende HS-politikk skal diskuteres og vedtas!

Sommerleir

Sommerleir 2018 blir avhold fra 01.-05. august. Som deltaker på Høyres Studenters skolering vil du oppleve et opplegg utenom det vanlige. Deltakerne vil delta i et politisk rollespill hvor Europaparlamentet vil simuleres. Skoleringen vil inkludere ledelse, organisasjon, praktisk politisk arbeid og både muntlige og skriftlige oppgaver. Om du ønsker å kjenne på følelsen av å være politiker i et internasjonalt miljø, er dette skoleringen for deg! Sommerleir er åpent for alle medlemmer av både Unge Høyre og Høyres Studenter.

Det blir også sosialt og gøy! Det blir spennende innledere, hyggelige kvelder i sola og du får muligheten til å bli kjent med HSere fra hele landet! Høyres Studenter vil ha egen hytte, men om du er Unge Høyre-medlem kan du velge å kun delta på skoleringen, men overnatte i fylkets hytte. Kryss allikevel av på at du deltar med HS, og gi beskjed til fylkesleder om dette. Er du allerede påmeldt tar du kontakt med fylkeslederen din.

Internasjonalt

Vi fortsetter å åpne for at medlemmer av Høyres Studenter kan søke om deltakelse på våre internasjonale møter. Dette er spennende, lærerikt og gir deg praktisk erfaring innen internasjonalt politisk arbeid! Du trenger ikke å ha tidligere internasjonal erfaring. Følg med på Instagram og Facebook for å se når det er mulighet til å søke om å bli delegat!

 

Tilbake til forsiden