BLI MED PÅ ÅRETS SOMMEREVENTYR! 

Vil du drikke pils i sola, oppleve et skoleringsopplegg du trolig aldri har sett maken til, dra på konsert med Donkeyboy, gamble i casinotelt, høre på spennende foredrag og mye mye mer? Da må du melde deg på årets sommerleir! 3.-6. august arrangerer vi sommerleir på Hove leirsenter i Arendal.

SKOLERINGEN:

Høyres Studenter har eget skoleringsopplegg skreddersydd for de mellom 19 og 30 år, hvor alle medlemmer av Høyres Studenter og eldre Unge Høyre-medlemmer har muligheten til å delta. Gjennom politisk rollespill vil deltakerne bli utfordret innen ledelse, strategi, tale og debatt, samarbeid, forhandling, mediearbeid og mange ulike politiske fagfelt. Om du vil utvikle deg både skriftlig og muntlig samtidig som du får ny innsikt i politisk arbeid, burde du delta på Høyres Studenters skolering på sommerleir. Som en del av skoleringen drar deltakerne på bedriftsbesøk hos Arendal Bryggeri, hvor det også vil bli ølsmaking.

Høyres Studenter har egen hytte, men om du er Unge Høyre-medlem er det fullt mulig å kun delta på skoleringen, samtidig som du sover på hytte med fylkesforeningen din. Har du meldt deg på sommerleir som Unge Høyre-medlem fra før, men ønsker å delta på skoleringen til Høyres Studenter, sender du en mail til Karianne@hoyrestudent.no. Skriv i mailen om du ønsker å bo med Høyres Studenter, eller fylket ditt.

Har du ikke meldt deg på sommerleir ennå, så gjør dette i dag på deltaker.no/uhsommerleir2017 

Vi håper å se deg der!

Tilbake til forsiden