Karoline Aarvold ble valgt som politisk nestleder i Vestfold og Telemark Unge Høyre på Generalforsamlingen 17. november, og fungerer sammen med organisatorisk nestleder Herman Sannerholt. Her kan du bli bedre kjent med henne!

De neste ukene kommer vi til å presentere Vestfold og Telemark Unge Høyres arbeidsutvalg og alle lokalforeningsledere våre. Bli bedre kjent med politisk nestleder Karoline Aarvold her!

Navn, alder og bosted
Karoline Aarvold (23). Jeg er fra Tjøme i Vestfold, men er bosatt i Skien.

Hva driver du med akkurat nå?
Jeg studerer jus ved universitetet i Oslo, også jobber jeg hos Sivilombudsmannen. I tillegg er jeg 3. kandidaten til fylkestinget for Vestfold og Telemark Unge Høyre.

Hva er ditt beste minne fra Unge Høyre?
Mitt beste minne fra Unge høyre er generalforsamlingen til Vestfold Unge Høyre i 2017. Da traff jeg han jeg er samboer med nå. Også var det jo utrolig stas å bli valgt som Unge Høyres kandidat på 3. plass på fylkestingslista til Vestfold og Telemark Høyre.

Hvem er ditt politiske forbilde?
Jeg har egentlig ikke noen enkeltperson jeg ser opp til i politikken. Det er mange personer jeg synes er og har vært utrolig dyktige, og som jeg henter inspirasjon fra. Om jeg måtte valgt en hadde det vært Kaci Kullmann Five, som er en av de kvinnene som har banet vei for oss andre i politikken.

Hva er ditt mål for Vestfold og Telemark Unge Høyre dette året?
Jeg vil at Vestfold og Telemark Unge Høyre skal vedta masse bra og ny poltikk dette året, at vi skal gjøre det knallbra i valgkampen og få inn mange unge i kommunestyrer rundt omkring i fylket.

Har du en mindre kjent egenskap vi burde vite om?
Jeg kan spille tverrfløyte, og elsker å gå i fjellet.

En fun fact om deg selv?
Jeg har jobbet på en turisthytte i Jotunheimen.