Arbeidsutvalget i Trøndelag Unge Høyre for perioden 2017/2018 består av:

 

Ledertrioen

Silje Marie Bjørung – FYLKESLEDER

Silje er 24 år og er opprinnelig fra Oslo men har bodd i Trondheim i mange år. Silje har tidligere studert statsvitenskap på NTNU og studerer nå sosialt arbeid. Hun har hatt en rekke verv i Unge Høyre og var blant annet AU-medlem og leder i det tidligere Sør-Trøndelag Unge Høyre. Silje har ansvar for den daglige driften i Trøndelag Unge Høyre, sitter i landsstyret i Unge Høyre og prinsipprogramkomiteen for UHLM.

Du kan kontakte Silje på telefon (+47 90253706) og mail (bjorung@gmail.com)

 

August Dybvad Grøntvedt – 1. NESTLEDER

August er 20 år og kommer fra Stjørdal. August har vært aktiv i militæret og setter forsvarspolitikk meget høyt. Til høsten skal August studere økonomi og administrasjon på NTNU Handelshøyskolen. I Trøndelag Unge Høyre har August ansvar for medlemsoppfølging, den politiske situasjonen og sitter i Landsstyret sammen med Silje. August er óg nestleder i Stjørdal Høyre.

Du kan kontakte August på telefon (+47 45292905) og mail (augustdg97@hotmail.com)

 

Knut Jørgen Kirkeberg – 2. NESTLEDER

Knut er 20 år og kommer opprinnelig fra Rælingen i Akershus. Knut har vært med i Unge Høyre siden han gikk i 7.  klasse og hatt en rekke ulike verv i Unge Høyre. Knut studerer Industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU og er for øvrig meget glad i det meste av sport. Knut har ansvar for Talentprogrammet, politikkutvikling, gjennomføringen av representantskap og litt sosiale medier.

Du kan kontakte Knut på telefon (+47 90151982) og mail (knut.jorgen@hotmail.com)

 

Øvrige AU-medlemmer

Silje Guddingsmo

Silje er 19 år og kommer fra Inderøy. Silje går siste året på VGS og har planer om å studere på NTNU til høsten. Silje har vært med i Unge Høyre i lang tid og var feks. nestleder i det tidligere Nord-Trøndelag Unge Høyre. I Trøndelag Unge Høyre har Silje ansvar for alt av sosiale medier.

 

Du kan kontakte Silje på telefon (+47 93428517) og mail (Silje.guddingsmo@gmail.com)

 

Oda Solberg

Oda er 18 år, kommer fra Levanger og går andre året på realfag ved Levanger VGS. Oda har en stor interesse for helsepolitikk og i Trøndelag Unge Høyre arbeider hun mest med lokalforeningene og den øvrige lokalforeningsstrukturen.

 

Du kan kontakte Oda på telefon (+47 46929079) og mail (oda.solberg@ntebb.no)

 

Theresa Schei

Theresa er 18 år og kommer fra Rissa, hvor hun óg går på VGS. Theresa er blant annet Unge Høyre-kontakt og kvinnepolitisk leder i Indre Fosen Høyre og bistår for øvrig arbeidsutvalget i relevant arbeid. Theresa har tidligere vært leder i Rissa Unge Høyre i tre år. Til høsten har Theresa planer om å studere statsvitenskap på NTNU.

Du kan kontakte Theresa på telefon (+47 92265157) og mail (theschov@gmail.com )

 

Erika Sveen Lyngen

Erika er 18 år og kommer fra Ørland hvor hun går idrettslinja på VGS. Erika brenner for debatten rundt pelsdyr og fritt behandlingsvalg. Erika er óg 1. nestleder i lokalforeningen Ørland Unge Høyre og bistår arbeidsutvalget i relevant og nødvendig arbeid som Theresa.

 

Du kan kontakte Erika på telefon (+47 98003167) og mail (lyngensnuppa@gmail.com)

 

Johannes Berntsen Kirksæther

Johannes er 19 år og leder av Trondheim Unge Høyre, noe som kvalifiserer til en plass i Arbeidsutvalget i fylket, men han har ikke stemmerett. Johannes gikk medier & kommunikasjon på Charlottenlund VGS i Trondheim. Nå har han et friår hvor han jobber mye med politikk og i butikk. Johannes er talentgeneral sammen med Knut.

Du kan kontakte Johannes på telefon (+47 95455694) og mail (jokirk98@gmail.com)