Arbeidsutvalget (AU) i Trøndelag Unge Høyre har ansvaret for den daglige driften av foreningen. Det er de som innstiller til Fylkesstyremøtene og håndterer foreningens økonomi. 

Oda Solberg

LEDER
Oda studerer økonomi ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim, men kommer fra Levanger. Hun har vært aktiv i det gamle Nord-Trøndelag før hun senere har hatt flere ulike verv i Trøndelag UH. Som fylkesleder representere Oda Unge Høyre i Høyres styremøter, men også i landsstyret til Unge Høyre.

EPOST ODA.SOLBERG@NTEBB.NO
TLF +47 46 92 90 79

Theresa Schei

1. NESTLEDER
Theresa er 20 år og kommer fra Fosen. Til daglig studerer hun profesjonsstudiet i psykologi på NTNU i Trondheim. Hun har tidligere erfaring som leder av Rissa Unge Høyre og AU-medlem over to perioder i Trøndelag Unge Høyre. Ved siden av studiene er hun 1. vara i kommunestyret i Indre Fosen.

EPOST THESCHOV@GMAIL.COM
TLF +47 92 26 51 57

Jørgen Berg

2. NESTLEDER
Jørgen er 23 år og kommer fra Byåsen i Trondheim. Til daglig studerer han produktutvikling og produksjon på NTNU. Fra tidligere har han erfaring fra styret i Trondheim Unge Høyre. Han er også vara til Trondheim bystyre. Av bystyrekomiteene er han vara til oppvekstkomiteen og til areal- og samferdselskomiteen.

EPOST JRBERG96@GMAIL.COM
TLF +47 466 25 221

Julianne Moen Foss

AU-MEDLEM
Julianne er 18 år og kommer fra Malvik. Til daglig går hun på Malvik Videregående Skole. Hun har erfaring fra flere år som leder i Malvik Unge Høyre og AU- medlem i Trøndelag Unge Høyre. Ved siden av skole er hun kommunestyremedlem i Malvik Kommune.

EPOST JULIANNE.MOEN.FOSS@HOTMAIL.COM
TLF +47 98 67 59 55

Radino Dizza Mahendra

AU-MEDLEM
Radino er 20 år gammel og kommer fra Trondheim. Til daglig studerer han mastergrad i lektorprogrammet med opprykk i samfunnsfag.

EPOST RADINO@ONLINE.NO
TLF +47 40 34 94 79

Sunniva Schei

AU-MEDLEM
Sunniva er 18 år gammel og kommer fra Indre Fosen. Hun går fylkeslinjen vg3 data og elektronikk ved Fosen videregående skole. Sunniva har tidligere vært nestleder av tidligere Rissa Unge Høyre, nå Indre Fosen Unge Høyre. Utenfor skole og politikk liker Sunniva dataspill.

EPOST SUNNIVA.SCHEI@GMAIL.COM
TLF +47 46 63 91 91

Nicolas Jey Wong

AU-MEDLEM
Nicolas er 21 år og kommer fra Oslo. Til daglig studerer han kybernetikk og robotikk ved NTNU og tar en bachelor i samfunnsøkonomi. Han har erfaring fra Oslo Unge Høyre og Vestre Aker Unge Høyre. Han er også folkevalgt i bydel Ullern.

EPOST NJWONG98@GMAIL.COM
TLF +47 97 87 46 97

Peder Fenstad

AU-MEDLEM
Peder er 18 år og kommer fra Stadsbygd. Til daglig jobber han som lærling i elektrikerfaget. Peder er leder i Indre Fosen Unge Høyre.

EPOST PEDERFENSTAD7@GMAIL.COM
TLF +47 98 60 96 36