Hordaland Unge Høyre valgte nytt arbeidsutvalg for 2019/2020 på generalforsamlingen i høst. Arbeidsutvalget er ansvarlige for driften i fylkesforeningen. Bli bedre kjent med medlemmene her:

 

Mille Christensen

Mille er 22 år og kommer fra Asker, men bor i Bergen nå. Hun har erfaring som nestleder og AU-medlem, både i Vestfold og i Hordaland Unge Høyre. Ved siden av vervet som fylkesleder, studerer hun på BI i Bergen. Som fylkesleder er Mille øverst ansvarlig for alt som skjer i Hordaland Unge Høyre.

Oda Røhme Sivertsen

Oda er 20 år gammel og kommer fra Oslo, men har nå flyttet til Bergen. Hun har tidligere vært medlem av arbeidsutvalget til Oslo Unge Høyre. Oda studerer økonomi og administrasjon på Norges Handelshøyskole. Som politisk nestleder har Oda ansvaret for politikkutviklingen i foreningen.

Rebekka Stensbø

Rebekka er 21 år gammel og kommer fra Bergen. Rebekka er den organisatoriske nestlederen i arbeidsutvalget, og har vært AU-medlem i to år fra før. Rebekka har ansvaret for det organisatoriske arbeidet i foreningen, blant annet for skoleaksjoner.

Erik Reidarsen

Erik er 20 år og kommer fra Bergen. Tidligere har han vært styremedlem i Bergens Unge Høyre, og er nå på sitt andre år i arbeidsutvalget til Hordaland. Ved siden av Unge Høyre studerer Erik sammenliknende politikk på Universitetet i Bergen, og har blitt programsjef i studentradioen.

Daniel Finsrud

Daniel er 20 år gammel og kommer egentlig fra Drammen, men har flyttet til Bergen på grunn av studier. Ved siden av Unge Høyre studerer han rettsvitenskap på Universitetet i Bergen. Daniel har hatt flere verv tidligere, blant annet 1. og 2. nestleder i Drammen Unge Høyre og styremedlem i Bergens Unge Høyre.

Bork Johnsen

Bork er den yngste i arbeidsutvalget på 18 år, og kommer fra Nesttun i Bergen. Bork går tredje året på Danielsen videregående skole, og er ny i arbeidsutvalget.

Andreas Falke

Andreas, bedre kjent som Falke, er 21 år gammel og studerer økonomi og administrasjon på BI i Bergen. Falke kommer egentlig fra Tønsberg, men flyttet til Bergen på grunn av studier. Tidligere har han vært aktiv i Tønsberg Unge Høyre som leder og økonomiansvarlig.

Emma Erlandsen

Emma er 21 år og kommer fra Bergen. Hun har før vært AU-medlem i Hordaland Unge Høyre og ordfører i fylkesstyret. I dag er Emma lokalforeningsleder i Bergen og øverst ansvarlig for alt som skjer i Bergens Unge Høyre. Emma tar en bachelor i medie- og interaksjonsdesign ved Universitetet i Bergen. På siden jobber Emma i butikk, og er vara i bystyret i Bergen.