Arbeidsutvalget i Vestfold og Telemark Unge Høyre har ansvaret for den daglige driften av foreningen. 

 

 

FREDRIK HALSEN
Fylkesleder

Fredrik er 21 år gammel og kommer fra Skien. Han har erfaring fra tidligere verv som nestleder av Telemark Unge Høyre og som leder av Skien Unge Høyre. I tillegg til vervet som fylkesleder studerer  han statsvitenskap.

Du kan kontakte Fredrik på telefon (+47 995 64 968) og mail (fredrik.halsen@gmail.com)

 

KAROLINE AARVOLD
1. Nestleder – 
Politisk nestleder

Karoline er 23 år gammel, kommer fra Færder, men bor i Skien. Hun har erfaring fra tidligere verv som AU-medlem av Vestfold Unge Høyre, og som kommunestyrerepresentant i Tjøme og deretter Færder kommune. Hun studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Som politisk nestleder er Karoline ansvarlig for Ung og Folkevalgt, representantskap og generelt det politiske i Vestfold og Telemark Unge Høyre.

Du kan nå Karoline på telefon (+47 472 37 889) eller mail (karoline.aarvold@outlook.com).

 

HERMAN SANNERHOLT
2. Nestleder – 
Organisatorisk nestleder

Herman er 21 år gammel og kommer fra Larvik, men bor for øyeblikket i Oslo der han studerer siviløkonomi ved BI. Herman har erfaring fra tidligere verv som nestleder av Vestfold Unge Høyre og nestleder av Larvik Unge Høyre. Som organisatorisk nestleder jobber Herman mye med organisasjonen og er ansvarlig for valgkampen.

Du kan nå Herman på telefon (+47 903 67 534) og mail (herman.sannerholt@gmail.com).

 

JOHANNE ARCHER
AU-medlem

Johanne er 19 år og kommer fra Tønsberg. I Arbeidsutvalget jobber hun med å sørge for at lokalforeningene blir best mulig, og tar på seg varierte oppgaver som kommer opp på AU-møtene. Johanne har erfaring fra tidligere verv som nestleder av Tønsberg Unge Høyre.

Du kan kontakte Johanne på telefon (+47 932 02 326) og på mail (Johanne_archer@me.com)

 

LARS TYNNING
AU-medlem

Lars er 20 år gammel og kommer fra Porsgrunn. Han studerer statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. I Arbeidsutvalget jobber han med å sørge for at lokalforeningene blir best mulig, og tar på seg varierte oppgaver som kommer opp på AU-møtene. Lars har erfaring fra tidligere verv som leder av Porsgrunn Unge Høyre.

Du kan kontakte Lars på telefon (+47 917 66 220) og mail (lars.ph74@gmail.com).