Nyheter

Søk på Eliteprogrammet 2017 nå!

Skrevet: 18.09.2016

Vil du lære av de beste og bli bedre enn de fleste?

Opptil 10 dyktige medlemmer skal velges ut til å delta på Unge Høyres ypperste skoleringstilbud – Eliteprogrammet. Årets elitegeneraler er sentralstyremedlemmene Daniel Skjevik-Aasberg og Jacob Mæhle.

Eliteprogrammet består av to forberedende helger, og det tradisjonsrike elitekurset på Sundvolden Hotel i Buskerud – samme sted som regjeringsforhandlingene mellom Høyre og FrP.

Foredragsholderne er valgt ut blant de beste fra politikk og næringsliv. Du lærer mye gjennom intensiv skolering, oppgaver, samarbeid og individuelle samtaler med elitegeneralene og mentoren din.

Tidligere deltakere på Eliteprogrammet er blant annet Jan Petersen, Per Kristian Foss, Ine Marie Eriksen Søreide, John G. Bernander, Torbjørn Røe Isaksen og Børge Brende.

For å komme med på Eliteprogrammet, må du kvalifisere deg. Søknadsprosessen er todelt. Alle kan besvare kvalifiseringsoppgavene. Disse blir rettet anonymt og de beste kommer videre til et personlig intervju. Av disse blir opptil 10 tatt ut til Eliteprogrammet 2017.

- På eliteprogrammet lærer du hvordan du jobber under press, du blir bedre i politikk og kommunikasjon og du får møte noen av Norges beste foredragsholdere. I tillegg blir du bedre kjent med dine egne styrker og svakheter som politiker. Det har ikke noe å si om du har vært med i 5 måneder eller 5 år. Alder har ingen betydning. Det viktigste er at du har egne tanker om politikk og at du er motivert, sier generalene.

 

Er du usikker på om du bør søke? Generalene er mer enn villig til å svare på dine spørsmål!

Du når de på daniel(at)ungehoyre(dot)no og jacob(at)ungehoyre(dot)no

Last ned informasjon og oppgavene for Eliteprogrammet 2017 her.

Se film fra Eliteprogrammet 2013 her: