Sentralstyret

Kristian Tonning Riise

Kristian Tonning Riise

27 Leder Unge Høyres Landsforbund
Høyres Hus kristian(at)ungehoyre(dot)no 99381990

 

Kristian er leder for Unge Høyre. Han har tidligere jobbet som informasjonsrådgiver i Unge Høyres Landsforbund og som prosjektmedarbeider i tenketanken Civita. Han har i tillegg vært leder i Hedmark Unge Høyre i perioden 2008-2010. I dag er han fylkestingsrepresentant i Hedmark. 

Sandra Bruflot

Sandra Bruflot

24 1. nestleder Unge Høyres Landsforbund

Sandra er 1. nestleder i Unge Høyre og jobber for Buskerud Høyre. Hun er kommunestyrerepresentant for Høyre i Lier kommune og har tidligere vært leder av Buskerud Unge Høyre.

Kristoffer Gustavsen

Kristoffer Gustavsen

25 2. nestleder Unge Høyres Landsforbund
Studerer jus ved Universitetet i Oslo kristoffer.gustavsen(at)gmail(dot)com 4677 6699

Kristoffer er 2. nestleder i Unge Høyre og til daglig studerer han rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Han sitter i bystyret i Oslo for Høyre og har tidligere vært leder for Oslo Unge Høyre.

 

 

Daniel Skjevik-Aasberg

Daniel Skjevik-Aasberg

22 Sentralstyremedlem Unge Høyres Landsforbund

Daniel kommer fra Ballangen i Nordland. Han har vært medlem av Arbeidsutvalget i Oslo Unge Høyre. Tidligere har han også vært fylkesleder og lokalforeningsleder i Nordland. Daniel ble valgt inn som sentralstyremedlem i 2016 og har tidligere jobbet som informasjonsrådgiver i Unge Høyres Landsforbund.

Ragnhild Berg Nilsen

Ragnhild Berg Nilsen

20 Sentralstyremedlem Unge Høyres Landsforbund
UiT Norges Arktiske Universitet ragnhild(at)ungehoyre(dot)no 48 02 02 55

 

Ragnhild kommer fra Tromsø, og studerer rettsvitenskap på Universitetet i Tromsø, men for tiden pendler hun mellom Tromsø og Oslo på grunn av hennes jobb som politisk rådgiver for Elisabeth Aspaker. Tidligere har hun vært fylkesleder av Troms Unge Høyre og engasjert i European Youth Parliament. 

Jacob Mæhle

Jacob Mæhle

23 Sentralstyremedlem Unge Høyres Landsforbund
UiB Jacob(at)ungehoyre(dot)no 99 41 45 58

Jacob kommer fra Bergen, hvor han også sitter i bystyret. Han har tidligere vært fylkesleder i Hordaland Unge Høyre, politisk rådgiver for UHL og er nå sentralstyremedlem for Unge Høyre

Syver Hanken

Syver Hanken

21 Sentralstyremedlem Unge Høyres Landsforbund
NHH syver(at)ungehoyre(dot)no 48 03 08 76

Syver kommer fra Ålesund, men studerer nå ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Han er 21 år gammel, og har vært med i Unge Høyre siden 2010. Syver har tidligere vært leder for Møre og Romsdal Unge Høyre og vant elitekurset i 2013. 

Emil Ellefsen

Emil Ellefsen

22 Leder av Høyres Studenter Høyres Studenter
NHH emil(at)ungehoyre(dot)no 46 51 17 87

Emil er fra Bodø og ble i 2016 valgt som leder av Høyres Studenter. Han er tidligere leder av Harstad Unge Høyre og studerer til master i økonomi og administrasjon på Norges Handelshøyskole i Bergen. I Unge Høyre sitter han i sentralstyret gjennom sin rolle som leder av Høyres Studenter.